Cene in načini plačila


Najem sob in apartmajev (€/dan)


Standard soba od 99,00 €/dan z zajtrkom za 2 osebi

Comfort soba  od 105,00 €/dan z zajtrkom za 2 osebi

Apartma 1  od 198,00 €/dan za 4 osebe brez zajtrka

Apartma 2  od 198,00 €/dan za 4 osebe brez zajtrka

Apartma 3  od 135,00 €/dan za dve osebi brez zajtrka

Apartma 4  od 110,00 €/dan za dve osebi brez zajtrka

Apartma 5 od 135,00 €/dan za dve osebi brez zajtrka

V cenah apartmajev zajtrki niso vključeni.
Zajtrk 10,00 €/dan po osebi

 

Cene
Cene so v eurih in vključujejo DDV. V ceni ni vključena turistična taksa, ki jo zaračunavamo naknadno (2,50 € na osebo/noč). Pridržujemo si pravico do spremembe cen glede na sezono in zasedenost. To ne velja za potrjene rezervacije.

Način plačila
Dvor sprejema gotovino, kreditne kartice Visa, MasterCard, debetne kartice ter bančna nakazila.

Turistične bone sprejemamo samo za rezervacije narejene direktno z nami ne pa preko Booking.com ali drugih internetnih rezervacijskih kanalih.

Rezervacija
Vaša kreditna kartica bo jamstvo za rezervacijo. Kreditne kartice pred vašim prihodom ne bomo bremenili. Nastanitev boste plačali v hotelu, razen če boste izbrali plačilo vnaprej.V primeru, da se boste glede vaše rezervacije premislili in nas o tem ne boste obvestili vam bomo kreditno kartico obremenili za znesek ene nočitve. Odpovedni rok za rezervacijo sobe je 48 ur, apartmajev pa 7 dni.

Odpovedni pogoji
V primeru odpovedi rezervacije do 48ur pred dnevom prihoda, za sobe ali 7 dni za apartmaje, stroškov odpovedi ne bomo zaračunali. Ob kasnejši odpovedi ali ob neprihodu, vam bomo primorani zaračunati ceno ene nočitve.

Nastanitev v apartmajih za daljši obdobje.

Nastanitev v naših apartmajih je mogoča tudi za daljše obdobje po posebno ugodnih cenah.

Prihod in odhod
Prihod po 14:00
Odhod do 11.00
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke