+386 5997 4868  |  info@dvor.si
 
 

Zakaj izbrati Dvor?

 


Lokacija

Dvor je majhen butični hotel znotraj zaprtega dvorišča, ki ponuja  intimno atmosfero. Velik vrt in terase omogočajo mirne kotičke vsem gostom. Moderno opremljene sobe in apartmaje zagotavljajo udobje tudi najbolj zahtevnega gosta.

 

Dober zajtrk

Dan se začne z okusnim samopostrežnim zajtrkom. Vabljivi vonj kave, svežega kruha, peciva in veliko drugih dobrot, ki sodijo k dobremu zajtrku, bo odličen začetek vaših aktivnosti ali počitka v Brdih.

Bazen

Za rekreacijo in sprostitev naših gostev je na voljo bazen. Bazen je odprt od sredine maja do konca septembra.

Osebni asistent

Med vašim bivanjem pri nas vam bomo na voljo pri iskanju informacij o zanimivih ogledih, dogodkih, ekskurzijah, o letalških in železniskih prevozih ali informacijah o izposoji koles ali avtomobila.

Najem koles

Zapeljite se v objem zelenih briških gričev, brez hrupa in onesnaževanja, z ekološko neoporečnim prevoznim sredstvom kot je kolo ali električni skuter. Brda in italijanska Furlanija ponujata številne kolesarske poti za bolj ali manj zahtevne kolesarje.
Na vašo željo vam lahko organiziramo najem kolesa ali skuterja.

 

Bar Dvor

V sklopu hotela deluje Bar Dvor, ki je na voljo našim gostom in vsem obiskovalcem. Obiščite nas in uživajte v prijetnih ambientih, ob kozarcu briških vin, žganih pijač, koktajlov, čajev, kave in majhnih prigrizkov.

BAR DVOR >


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke