+386 5997 4868  |  info@dvor.si
 
 

GOLF KLUB DI SPESA (Kopriva, Italija)

Nedaleč od hotela Dvor, v majhni italijanski vasici Kopriva, ob gradu Castello di Spessa, se nahaja prečudovito golf igrišče z osemnajstimi polji, delo priznanega arhitekta Giacoma Cabrinija. Razgibana pokrajina daje vtis različnih igrišč z lepimi pogledi. Posebnost tega golf igrišča je neverjetna različnost med posameznimi luknjami.
Opremljenost: vadbeni center, vadbena zelenica (putting green), chipping green, vadišče s 25 položaji, ki je osvetljeno do 22. ure, trgovina, izposoja palic in vozičkov, električni vozički, klubska hiša, bar, restavracija, garderobe.
Sezona igranja – celo leto
http://www.golfcastellodispessa.it/


GOLF KLUB UDINE (Fagnana, Italija)

Fagagna je prelepa italijanska vas obdana s čudovitimi griči, prekritimi s hrastovimi in bukovimi gozdovi, s karnijskimi alpami v ozadju. Ustanovljen je bil leta 1972, z obnovitvami v zadnjih letih je postal eden najboljših golf igrišč v južni Evropi.
Golf igrišče je tehnično dokaj zahtevno in se razteza na dolžini več kot šestih kilometrih.
https://www.1golf.eu/en/club/golf-club-udine/

GOLF KLUB GRADO (Gradez ,Italija)

Gradež je popularno obmorsko letovišče, ki je od Brd oddaljeno približno 40 kilometrov. Golf klub Grado ima čudovito lokacijo neposredno ob laguni in velja za enega najlepših golf igrišč v Italiji in največjega na severnem Jadranu. Ponuja devet ali osemnajst zahtevnih igralnih polj, z veliko vodnimi izzivi. Idealno golf igrišče za celoletno igranje.
Opremljenost: vadbeni center, vadbena zelenica, varstvo otrok, garderoba, izposoja palic, vozičko, električnih vozičkov, konferenčna soba, restavracija.
Potrebne predhodne rezervacije.

https://www.1golf.eu/en/club/golf-club-grado/

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke