Zajtrk

Dan se začne z okusnim samopostrežnim zajtrkom. Vabljivi vonj kave, svežega kruha in peciva bo odličen začetek vaših aktivnosti ali počitka v Brdih.

Parkiranje
Našim gostom je na voljo brezplačno parkiranje znotraj kompleksa Dvor. Število parkirnih mest je omejeno. Parkiranje je mogoče tudi na bližnjem vaškem trgu.

Internet
V sobah, apartmajih in skupnih prostorih je na voljo brezplačni WiFi.

Bazen
Za rekreacijo in sprostitev gostev Dvor nudi tudi bazen.

Transfer od/do letališča
Če boste potovali preko bližnjih letališč Trst, Benetke ali Ljubljana, vam bomo z veseljem pomagali organizirati transfer do/od našega hotela. Željo nam sporočite  preko spletne pošte ali po telefonu.

Najem koles, električnih koles in skuterjev
Zapeljite se v objem zelenih briških gričev, brez hrupa in onesnaževanja, z ekološko neoporečnim prevoznim sredstvom kot je kolo ali električni skuter. Brda ponujajo številne kolesarske poti za bolj ali manj zahtevne kolesarje.
Na vašo željo vam lahko organiziramo najem kolesa ali skuterja.
www.brda.si/aktivnosti/eko_mobilnost/

Concierge storitve
- smo vaši osebni asistenti
Med vašim bivanjem pri nas vam bomo na voljo pri iskanju informacij o zanimivih ogledih, dogodkih, ekskurzijah, o letalških in železniskih prevozih ali informacijah o izposoji koles ali avtomobila.

Bar Dvor
V sklopu hotela deluje Bar Dvor, ki je na voljo našim gostom in vsem obiskovalcem. Obiščite nas in uživajte v prijetnih ambientih, ob široki ponudbi briških vin, žganih pijač, koktajlov, čajev, kave in prigrizkov.
BAR DVOR >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke